Új jelszó kérése
Termék részletek


iRobot Roomba 980 porszívó robot

-10%
Raktárkészlet: VAN
iRobot Roomba 980 robotporszívó
 • iRobot Roomba 980 robotporszívó
 • iRobot Roomba 980 robotporszívó
 • iRobot Roomba 980 robotporszívó
 • iRobot Roomba 980 robotporszívó
314 890 Ft
Akció: 282 599 Ft
Kezdete: 2018.11.21   Vége: 2018.12.31
Akcióból hátralévő idő:
Kézbesítés futárral:
2018.12.18
Szállítási díj:
Ingyenes!
Gyári garancia:
2 év
Raktárkészlet
VAN

 

AeroForce™ takarítási rendszer

A Roomba 980 az előző, a 800-as sorozatból már ismert, AeroForce technológiával van felszerelve, ami az egymással szemben forgó gumihengereknek és a speciálisan kialakított vákuumtartálynak köszönhetően kimagasló eredményt generál a robot számára a takarítás során. • Tisztább padlók az egész lakásban,
  egy gombnyomásra.

  iAdapt® 2.0 Navigáció

  Nagy hatékonyságú navigációs rendszer, mely a pásztázó szenzorok és egy kamera segítségével, feltérképezik a lakás egész területét, így teljes lefedettséget biztosítva a takarításnak.


  Vizuális lokalizáció

  Az iRobot által szabadalmaztatott vSLAM® technológia segítségével, a Roomba 980, navigációja során, a belső térképe számára, vizuális tájékozódási pontokat jelöl meg a lakásban, annak érdekében, hogy precízen meg tudja állapítani az éppen aktuális tartózkodási helyét.


  Újratöltés és folytatás

  Folyamatosan dolgozik akár 2 órán át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.


  Nagy szívóerő

  Szőnyegtakarítás turbó üzemmóddal

  A Roomba 980 okosan úgy takarít, a benne található 3. generációs vákummotorja segítségével, hogy automatikusan 30 %-al nagyobb szívőerőt generál - a 800-as elődeihez képest -, amikor szőnyeget érzékel, hiszen a por és más szennyeződések ott könnyebben megbújhatnak, mint a keményebb padlófelszíneken.


  AeroForce™ takarítási rendszer

  A Roomba 980 az előző, a 800-as sorozatból már ismert, AeroForce technológiával van felszerelve, ami az egymással szemben forgó gumihengereknek és a speciálisan kialakított vákuumtartálynak köszönhetően kimagasló eredményt generál a robot számára a takarítás során.

  Az iRobot HOME applikációval bárhonnan elindítható a takarítás

  Csak nyomjuk meg a  CLEAN gombot bárhol is vagyunk

  Az alkalmazás segítségével, bárhol is vagyunk, könnyen elindíthatjuk robotunkat egyetlen gombnyomással.  Az applikáció nyújtotta opciók

  Az applikációnak köszönhetően a tenyerünkben tarthatjuk mindazon információkat, ötleteket, támogatást, valamint több, olyan interaktív funkciót is, ami a robotunk jó működéséhez szükséges, akár otthon vagyunk, akár menet közben valahol.  Egyszerű programozás

  Beállítható, hogy a Roomba miként kezelje egyedi háztartásunkat. Automata indítási opció megadása, 1x vagy 2x áthaladási funkció kiválasztása, szegély vagy akár a turbó szőnyegtakarítás ki-be kapcsolása.

  Célirányos navigáció

  Alkalmazkodás a környezethez a teljes lefedettség érdekében

  A kefemodul automatikusan alkalmazkodik - a robot haladása közben - szőnyeghez, parkettához, kemény padlóhoz. A mindössze 9,2 cm magasságával a Roomba 980 úgy lett tervezve, hogy beférjen a legtöbb bútor alá, így a pornak, szennyeződésnek esélye sincs elbújni előle.


  Precízen megcélozva a kosz és a nagyobb szennyeződés

  A II sorozatú Dirt DetectTM funkció segítségével, (mely a 700-as és annál nagyobb modellekben már megtalálható) a robot garantáltan jobban összpontosít majd a koszosabb területekre egy ultrahangos és egy optikai szenzor segítségével, úgy, hogy ezeket a területeket koncentráltabban kezeli a takarítása során.
  A 3 lépcsős takarítási rendszer egyik pillére a robot oldalsó keféje, mely kinyúlva eléri a fal síkját, hogy folyamatosan mellette haladva, onnan is minden koszt összeszedjen.
   A HEPA-style3 szűrő (a 800-as szériában már megtalálható) 99%-ban ejti csapdába az 1 micron-nál kisebb allergéneket is, hogy azok ne jussanak be otthonunk levegőjébe.


  Óvatos mozgás az egész területen és a szobák között

  A Roomba beépített szenzorjai együttesen figyelnek és terelik a robot, hogy az, a bútorok alatt, mellett és között a legoptimálisabb és kifinomultabb manőverekkel tudja végezni a munkáját. A magasabb területeken folytatott takarítás biztonságáért pedig a leesést gátló szenzorok a felelősek.

  Egyszerű használat

  Ütemezett tisztítás

  A Roomba a hét minden napján, 1-1 önálló indulásra programozható. Ez folyamatosan tiszta padlót eredményez egész héten.  Kevés karbantartást igényel

  A rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb karbantartásra legyen szükség, ami nem napi szintű, de mindenképpen rendszeres kell, hogy legyen. A tartálytelítettség kijelző is segít abban, hogy pontosan mikor van szükség a kosz kiürítésére. Az iRobot HOME applikáció pedig , ennek a tényét, meg is erősíti a telefonunkon.  Újratöltés és folytatás

  Folyamatosan dolgozik akár 2 órán át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

  A kosz sehol sincs biztonságban

  A robot oldalsó keféje a fal síkját elérve maga elé söpri a szennyeződést, amit a 3 lépcsős takarítási rendszer teljesen eltüntet.  Összezúzza a szennyeződést mielőtt felszedi

  A speciális AeroForce ™ rendszer két megerősített gumiborítású keféi gondoskodnak arról, hogy minden padlófelületről  a Roomba képes legyen felszedni  a makacs szennyeződéseket is.  Nagyobb szívóerő ahol szükséges

  A Roomba 980 3. generációs AeroForce rendszere, az előző modellekhez képest 10x nagyobb szívóerőt generál akkor, amikor a robot éppen a szőnyegen takarít.
 • Takarítási szisztéma
  Térképes
  Akkumulátor
  Li-ion 3300mAh
  Tisztító rendszer
  AeroForce
  Szennyeződés érzékelő
  Van
  Wi-Fi,iRobot Home App
  Van
  Ajánlott terület 
  174 nm.
  Portartály kapacitása
  0.6 liter
  Szűrő típusa
  Hepa (rétegelt)
  Időzíthető
  Igen (applikáción keresztül)
  Beszállítás alatt!
  iRobot
  Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  6 kg/db
 • Műszaki adatok:

  Akkumulátor: 3000 mA Li-ion
  Fogyasztás (töltéskor): 33W
  Fogyasztás (standby): 2W
  Töltési idő: 3 óra
  Méret (mm): 350x92
  Súly: 3,94 kg
  Zajszint: <60dB

  Doboz tartalma:

  Robot: 1db
  Dokkoló (külön): NINCS
  Töltő (külön): NINCS
  Dokkoló beépített töltővel: 1db
  Akkumulátor: 1 db
  Dual mode Virtuális fal és HALO: 2db
  Virtuális fal HALO: NEM
  Világítótorony: NEM
  Távirányító: NEM
  Tartalék szűrő: IGEN
  Tartalék sörtekefe: NEM
  Tartalék gumikefe: NEM
  Tartalék oldalkefe: IGEN
  Kefetisztító gyűrű: NEM
  Kefetisztító penge: NEM

  Jellemzők:

  Nyomógombos: IGEN
  Érintőképernyős: NEM
  Időzíthető: IGEN
  Portartály típus: HEPA 3 generációs motor
  Szennyeződés érzékelő: 2-es típusú
  Szobáról-szobára navigálás: TÉRKÉP ALAPÚ
  Portartály telítettség kijelzés: IGEN
  Gumiborítás az ütközőn: IGEN
  W--FI: IGEN
  Applikáció:IGEN
  Szisztematikus takarítás:IGEN