Szerviz szolgáltatások

Szerviz Szolgáltatásaink:

  • Számítógépes diagnosztika
  • Készülék állapot felmérés
  • Készülékek karbantartása,felújítása
  • Akkumulátor ellenőrzés
  • Roomba Wellness szolgáltatások
  • Roomba Fitness szolgáltatások
  • Országos futárszolgálat a vidéki robot tulajdonosok számára
  • Garanciális és garancián túli javítások

Mert a házi robotoknak is szükségük van feltöltődésre!

Ugye már Ön is egy praktikus házi robot boldog tulajdonosa? A házi robotok segítségével gyerekjáték a porszívózás, de a házkörüli munkák elvégzése is egyszerűen letudható, hiszen segítségünkre van egy ügyes kis elektromos szerkezet.

Azonban még a legkifinomultabb elektromos szerkezeteknek is szükségük van néha javításra. Elromlott, leállt, meghibásodott nélkülözhetetlen elektromos berendezése? Hozza be hozzánk nálunk vásárolt házi robotját, szerviz szolgáltatásunk segítségével azonnal kiszűrjük és orvosoljuk a hibát, hogy Ön újra munkába állíthassa fűnyíró, ereszcsatorna tisztító vagy porszívózó robotját!

A minél gyorsabb és alaposabb munkához segítségünkre van számítógépes diagnosztika és állapotfelmérés is. Garanciális javítással és a vidéki ügyfeleink számára országos futárszolgálattal is kedveskedünk. Vegye igénybe szervizünk szolgáltatásait és bízza magát szakértelmünkre, továbbá keressen minket házi robotokkal kapcsolatos kérdéseivel!

A robotoké a jelen és a jövő!

A XXI. században élünk, melynek megvannak a maga előnyei, hátrányai szépségei és kevésbé előnyös oldalai. Az egyik ok, amiért jó a modern korban élnünk, a rohamléptekkel fejlődő technika, melynek újabb és újabb vívmányai könnyebbé teszik életünket.

A gépek megkerülhetetlen részévé váltak az életünknek, mindennapi tevékenységeinket gördülékenyebbé teszik. Azonban a jövő gépei bonyolult masinák lesznek, melyekre most még talán nem is gondolnánk. A házi robotok kora azonban már beköszöntött!

A robotok segítségével akár egy helyben ülve is elvégezhetjük a házimunkát, és a ház körüli feladatokat, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy irányítjuk őket.

Legyen Ön is részese a jövőnek, és próbálja ki házi robotjainkat! Legyen szó ereszcsatorna tisztításról, porszívózásról, medencetisztításról vagy a padló feltörléséről, robotjaink megcsinálják Ön helyett! Amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel, munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a tökéletes házi robotot, valamint szerviz szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésére!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft