Új jelszó kérése
Termék részletek


iRobot Roomba virtuális fal világító torony fekete

Raktárkészlet: NINCS
iRobot Roomba virtuális fal világító torony fekete
10 500 Ft
Raktárkészlet
NINCS
Nincs raktáron!

A virtuális fal világító torony láthatatlan infravörös fénysugarakkal segíti Roombát, hogy szobáról szobára haladva a leghatékonyabb módon működhessen. Egészen addig a takarítandó szobában tartja Roombát, amíg nem porszívózta ki teljesen, majd tovább irányítja a következőbe.

 • A virtuális fal arra is alkalmas, hogy lehatárolja otthonodban azokat a területeket, ahova valamiért nem szeretnéd beengedni Roombát. Ez a virtuális fal világtó torony az alábbi Roomba modellekkel használható: 560, 562 Pet, 580, 581, 780.782, 785, 786, 880, 886

  A virtuális fal/világítótorony két féle módban használható, virtuális falként, és világítótoronyként. A világítótoronyot az ajtók mellé a küszöbre, illetve az átjárókba kell helyezni. A világító torony gondoskodik arról, hogy Roomba egészen addig az éppen takarított szobában maradjon, amíg nem végzett a porszívózással. 

  Virtuális fal módhoz a kapcsolót a virtuális fal állásba kapcsolod, s a virtuális falat a világító toronyhoz hasonlóan az árjáróba, ajtónyílásba vagy más olyan helyre helyezd el, amin Roombának nem szabad átmennie. Nem is fog. Tudja a dolgát. Mert ő egy robot.

  Két darab C típusú elem szükséges hozzá, ami nem tartozék. 

 • Beszállítás alatt!
  iRobot
  Raktárkészlet
  NINCS
  Tömeg
  500 g/db