iRobot Roomba virtuális fal világító torony fekete

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
iRobot Roomba virtuális fal világító torony fekete
Kézbesítés futárral
2019.10.25
Szállítási díj
1500Ft
12 990 Ft

A virtuális fal világító torony láthatatlan infravörös fénysugarakkal segíti Roombát, hogy szobáról szobára haladva a leghatékonyabb módon működhessen. Egészen addig a takarítandó szobában tartja Roombát, amíg nem porszívózta ki teljesen, majd tovább irányítja a következőbe.

Részletek

A virtuális fal arra is alkalmas, hogy lehatárolja otthonodban azokat a területeket, ahova valamiért nem szeretnéd beengedni Roombát. Ez a virtuális fal világtó torony az alábbi Roomba modellekkel használható: 560, 562 Pet, 580, 581, 780.782, 785, 786, 880, 886

A virtuális fal/világítótorony két féle módban használható, virtuális falként, és világítótoronyként. A világítótoronyot az ajtók mellé a küszöbre, illetve az átjárókba kell helyezni. A világító torony gondoskodik arról, hogy Roomba egészen addig az éppen takarított szobában maradjon, amíg nem végzett a porszívózással. 

Virtuális fal módhoz a kapcsolót a virtuális fal állásba kapcsolod, s a virtuális falat a világító toronyhoz hasonlóan az árjáróba, ajtónyílásba vagy más olyan helyre helyezd el, amin Roombának nem szabad átmennie. Nem is fog. Tudja a dolgát. Mert ő egy robot.

Két darab C típusú elem szükséges hozzá, ami nem tartozék. 

Adatok
Gyártó
iRobot
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!