iRobot Roomba 976 robotporszívó

-23%
ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
iRobot Roomba 976 robotporszívó
Kézbesítés futárral
2021.12.08
Szállítási díj
Ingyenes!
Gyári garancia
2 év
174 990 Ft
134 900 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!

Újratöltés és folytatás

Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

Részletek

Tisztább padlók az egész lakásban,
egy gombnyomásra.

iAdapt 2.0 NavigációNagy hatékonyságú navigációs rendszer, mely a pásztázó szenzorok és egy kamera segítségével, feltérképezik a lakás egész területét, így teljes lefedettséget biztosítva a takarításnak.

Vizuális lokalizációAz iRobot által szabadalmaztatott vSLAM technológia segítségével, a Roomba 976, navigációja során, a belső térképe számára, vizuális tájékozódási pontokat jelöl meg a lakásban, annak érdekében, hogy precízen meg tudja állapítani az éppen aktuális tartózkodási helyét.Újratöltés és folytatás

Folyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

Nagy szívóhatásA Roomba 976 a benne található 2. generációs vákuum motorja segítségével, 50 %-al nagyobb szívóerőt generál - a 700-as elődeihez képest.


AeroForce takarítási rendszerA Roomba 976 az előző, a 800-as sorozatból már ismert, AeroForce technológiával van felszerelve, ami az egymással szemben forgó gumihengereknek és a speciálisan kialakított vákuumtartálynak köszönhetően kimagasló eredményt generál a robot számára a takarítás során.

Az iRobot HOME applikációval bárhonnan elindítható a takarításCsak nyomjuk meg a  CLEAN gombot bárhol is vagyunk

Az alkalmazás segítségével, bárhol is vagyunk, könnyen elindíthatjuk robotunkat egyetlen gombnyomással.Az applikáció nyújtotta opciók

Az applikációnak köszönhetően a tenyerünkben tarthatjuk mindazon információkat, ötleteket, támogatást, valamint több, olyan interaktív funkciót is, ami a robotunk jó működéséhez szükséges, akár otthon vagyunk, akár menet közben valahol.Egyszerű programozás

Beállítható, hogy a Roomba miként kezelje egyedi háztartásunkat. Automata indítási opció megadása, 1x vagy 2x áthaladási funkció kiválasztása.

Célirányos navigáció

Alkalmazkodás a környezethez a teljes lefedettség érdekében

A kefemodul automatikusan alkalmazkodik - a robot haladása közben - szőnyeghez, parkettához, kemény padlóhoz. A mindössze 9,2 cm magasságával a Roomba 960 úgy lett tervezve, hogy beférjen a legtöbb bútor alá, így a pornak, szennyeződésnek esélye sincs elbújni előle.Precízen megcélozva a kosz és a nagyobb szennyeződés

A II sorozatú Dirt DetectTM funkció segítségével, (mely a 700-as és annál nagyobb modellekben már megtalálható) a robot garantáltan jobban összpontosít majd a koszosabb területekre egy ultrahangos és egy optikai szenzor segítségével, úgy, hogy ezeket a területeket koncentráltabban kezeli a takarítása során.
A 3 lépcsős takarítási rendszer egyik pillére a robot oldalsó keféje, mely kinyúlva eléri a fal síkját, hogy folyamatosan mellette haladva, onnan is minden koszt összeszedjen.
 A HEPA-style3 szűrő (a 800-as szériában már megtalálható) 99%-ban ejti csapdába az 1 micron-nál kisebb allergéneket is, hogy azok ne jussanak be otthonunk levegőjébe.Óvatos mozgás az egész területen és a szobák közöttA Roomba beépített szenzorai együttesen figyelnek és terelik a robot, hogy az, a bútorok alatt, mellett és között a legoptimálisabb és kifinomultabb manőverekkel tudja végezni a munkáját. A magasabb területeken folytatott takarítás biztonságáért pedig a leesést gátló szenzorok a felelősek.


Ütemezett tisztítás

A Roomba a hét minden napján, 1-1 önálló indulásra programozható. Ez folyamatosan tiszta padlót eredményez egész héten.Kevés karbantartást igényel

A rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb karbantartásra legyen szükség, ami nem napi szintű, de mindenképpen rendszeres kell, hogy legyen. A tartálytelítettség kijelző is segít abban, hogy pontosan mikor van szükség a kosz kiürítésére. Az iRobot HOME applikáció pedig , ennek a tényét, meg is erősíti a telefonunkon.Újratöltés és folytatásFolyamatosan dolgozik akár 75 percen át, majd automatikusan újratölti magát, és folytatja a takarítást onnan ahol abbahagyta, amíg a teljes munkát el nem végzi.

A kosz sehol sincs biztonságban

A robot oldalsó keféje a fal síkját elérve maga elé söpri a szennyeződést, amit a 3 lépcsős takarítási rendszer teljesen eltüntet.Összezúzza a szennyeződést mielőtt felszedi

A speciális AeroForce rendszer két megerősített gumiborítású keféi gondoskodnak arról, hogy minden padlófelületről  a Roomba képes legyen felszedni  a makacs szennyeződéseket is.Nagyobb szívóerőA Roomba 976  2.generációs AeroForce rendszere, az előző modellekhez képest 5x nagyobb szívóerőt generál.

Adatok
Takarítási szisztéma
Térképes
Akkumulátor
Li-ion 1800mAh
Tisztító rendszer
AeroForce
Szennyeződés érzékelő
Van
Wi-Fi,iRobot Home App
Van
Ajánlott terület

1 töltési ciklussal kitakarított maximális négyzetméter terület.

174 nm.
Portartály kapacitása
0.6 liter
Szűrő típusa
Hepa (rétegelt)
Időzíthető
Igen (applikáción keresztül)
portartály automatikus ürítése
Nincs
Gyártó
iRobot
Tömeg
6 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Székely András
Székely András
2021.04.05
 - 18:37
Köszönöm Önöknek, hogy segítettek, megérteni a működését és a választásban. Bár pont elképézeltem, hogyan is működik, és hogy kell használni, de a segítségükkel pont azt tudtam kiválasztani, amire pont szükségem volt.
Előnyök: Van neve : Robika.... szerintem ez sokat elmond. Nagyon jól végzi a dolgát.
Hátrányok: Nem sok van. Talán a telefonos applikációt lehetne még tovább fejleszteni. Akár napi több program beállítása is előny volna. Egyébként nem tudok róla rosszat mondani!
Farkas Péter
Farkas Péter
2021.03.24
 - 20:16
Ez tűnt a legjobb ár/érték arányúnak az IRobotok közül. Először össze-vissza bolyongott, mindennek nekiment, de elég hamar megtanulta mi hol van és az asztal/székek kivételével most már elég szisztematikusan halad. A hangja nem zavaró, de azért jobb nem otthon lenni amikor takarít :)
Eddig egyszer csinálta meg a teljes lakást (1:24-et futott), de sajnos lemerült a végén. Mivel 70nm, ezért nem tudom hogy nagyobbat (pláne a jelölt 174nm-et) hogy tudna megcsinálni.
A körkörös tisztításnak lehet van értelme ha az ember kiszór valamit, de arra nem tudom rávenni, hogy csak egy bizonyos területet csináljon meg.
Előnyök: Térképezés után jól és szisztematikusan mozog
Elég nagy a tartálya a pornak
Hasznos az app
Nem túl hosszúszálú szőnyeggel jól megbirkózik
Szép fényes lesz a parketta a porszívózása után
Hátrányok: Nagyon vastag szőnyegre nem tud felmászni
Kb 80 percet bír egyszuszra
Furka Katalin
Furka Katalin
2021.02.03
 - 09:08
Köszönöm, hogy segítettek a választásban, a sok hasznos infót. Ritkát találkozom ilyen segítőkész csapattal!
Előnyök: Úgy szeretem ahogy van! Megbízható, hatékony,.
Hátrányok: Kicsit lehetne nagyobb a portartály, de igazából semmi komoly hátrányt nem tapasztaltam.
Műszaki adatok

Akkumulátor: 1800 mA Li-ion
Fogyasztás (töltéskor): 33W
Fogyasztás (standby): 2W
Töltési idő: 3 óra
Méret (mm): 350x92
Súly: 3,94 kg
Zajszint: <60dB

Doboz tartalma:

Robot: 1db
Dokkoló (külön): NINCS
Töltő (külön): NINCS
Dokkoló beépített töltővel: 1db
Akkumulátor: 1 db
Dual mode Virtuális fal és HALO: NINCS
Virtuális fal HALO: NEM
Világítótorony: NEM
Távirányító: NEM
Tartalék szűrő: NEM
Tartalék sörtekefe: NEM
Tartalék gumikefe: NEM
Tartalék oldalkefe: NEM
Kefetisztító gyűrű: NEM
Kefetisztító penge: NEM

Jellemzők:

Nyomógombos: IGEN
Érintőképernyős: NEM
Időzíthető: IGEN
Portartály típus: HEPA 2 generációs motor
Szennyeződés érzékelő: 2-es típusú
Szobáról-szobára navigálás: TÉRKÉP ALAPÚ
Portartály telítettség kijelzés: IGEN
Gumiborítás az ütközőn: IGEN
W-FI: IGEN
Applikáció:IGEN
Szisztematikus takarítás:IGEN

Video