iRobot Roomba s9+ robotporszívó

Rendelhető
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
2024.03.11
Ingyenes!
4,46 kWh / hónap / napi 1x használat mellett
3 év
449 999 Ft

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. 

Részletek

iAdapt 3.0 navigációs rendszer Imprint Intelligens feltérképezési technológiával


A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat. Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatj a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, hogy az mikor és hol van a porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer

Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el*.

1.
Prémium oldalkefe

Ez a speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

2.
Két, egymással szemben forgó, megnövelt szélességű AeroForce gumikefe
A szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett gumikefék könnyedén szednek fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba s9+ gumikeféi 30%- kal szélesebbek, így sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek esetén.

3.
Hatékony szívómotor
A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. A levegőszűrést egy nagyon hatékony AeroForce szűrő hajtja végre, amely a pollen és az allergének 90% -át felszívja.

Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

A portartály automatikus ürítése olyan kényelmet nyújt Önnek, amelyet eddig még nem tapasztalhatott. A Roomba s9+, a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással kombinálva kiüríti a takarítás végén a saját portartályát, így Ön akár hónapokra is elfeledkezhet a takarításról. Az állomáson belüli eldobható porzsák akár 30 alkalomnyi koszt is kiszív maga után. Praktikus kialakítása megakadályozza a szennyeződés visszajutását a környezetbe. Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője erről értesíti Önt.


Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció

A Roomba s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal

A Roomba s9 + teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely ugyanazt a területet felmossa a porszívózás befejezése után. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy Önnek otthon kellene tartózkodnia.

Keep Out zónák funkció

 

A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Töltés takarítás közben

Töltés takarítás közben
A Roomba s9+ folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és szükség esetén a robotot a töltőállomásra küldi. Ha a feltöltés befejeződött, a takarítást a Roomba ugyanott folytatja, ahol korábban abbahagyta, amíg a teljes felület tiszta nem lesz.

Li-ion akkumulátor
A Lithium-ion akkumulátor nagy előnye a megnövelt kapacitás 3300 mAh és a hosszabb élettartam.

Leesés érzékelő szenzorok
Leesés érzékelő szenzorok vannak beépítve a robot alsó részébe, amelyeknek köszönhetően a robot biztonsággal felismeri a veszélyes helyeket, és így biztosítja, hogy a robot azokat elkerülje, mint pl. a lépcsők, kanapé vagy a szekrény teteje.

Az iRobot HOME alkalmazás segítségével a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Funkció:
Imprint Intelligens feltérképezés
A Roomba s9+ először alaposan feltérképezi a megadott területet., a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tud tárolni ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.

Takarítás tervezés, időzítés
Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.

Kettős takarítás
A Roomba s9+ minden helyiséget kétszer takarít át, mely funkció különösen olyan háztartásokban közkedvelt, ahol kisgyerekek, kisállatok élnek.

Információ:
A robot karbantartása
Az iRobot HOME applikáció értesítést fog küldeni Önnek, ha a robot szennyeződésgyűjtő porzsákja megtelt és cserét igényel, vagy a gumi takarítókefék vagy a robot egyéb részei kisebb karbantartást, tisztítást igényelnek. Az applikációból azt is megtudhatja, hogy mindezeket hatékonyan hogyan tudja elvégezni.

Segítség
Ebben a szekcióban választ kaphat gyakori kérdésekre, videokat és technikai támogatást talál a robottal kapcsolatban. Itt található a gyors installálási kézikönyv képekkel, valamint a robot alapvető működési leírása.

Takarítási történet
Az okos iRobot applikáció elmenti a korábbi takarítások történeteit.


Bogozódás mentesítő rendszer
Az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Öblíthető AeroForce portartály
A Roomba s9+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti annak tisztítását.

SPOT program - ideális helyi tisztításra
A nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Tompított, lassú ütközés
Az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

Adatok
Takarítási szisztéma
Térképes
Akkumulátor
Li-ion 3300mAh
Tisztító rendszer
AeroForce, Carpet Boost
Szennyeződés érzékelő
Van
Wi-Fi,iRobot Home App
Van
Ajánlott terület

1 töltési ciklussal kitakarított maximális négyzetméter terület.

174 nm.
Portartály kapacitása
0.4 liter
Szűrő típusa
Hepa (rétegelt)
Időzíthető
Igen (applikáción keresztül)
portartály automatikus ürítése
Van
Gyártó
iRobot
Cikkszám
s955840
Tömeg
8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Prémium funkciók
 • iAdapt® 3.0 navigáció intelligens Imprint ™ feltérképezéssel
 • A tisztítandó terület 174nm-re
 • Premium AeroForce® háromlépcsős takarítórendszer
 • Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
 • Intelligens takarítás tervezés
 • A portartály automatikus kiürítése a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson


Alapvető funkciók

 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • Bogozódásmentesítő rendszer
 • Dirt Detect ™ ultrahangos és optikai szennyeződésérzékelés
 • Portartály telítettség kijelző
 • Öblíthető portartály
 • Töltés takarítás közben
 • Li-ion akkumulátor
Video
Csomagolás tartalma, Specifikáció

1db Roomba s9 robotporszívó

1db Clean Base

1db Tartalék AeroForce szűrő

1db Használati útmutató

1 Év garancia az akkumulátorra

2 Év garancia a készülékre

Technikai specifikáció:

Roomba s9:
Takarítandó felület nagyság: nem limitált
3300 mAh Li-ion akkumulátor
Fogyasztás töltés közben max: 33W
Stand-by fogyasztás max: 2W
Méretek: 311 x 311 x 86 mm
Robot súlya: 3.7 kg
Clean Base töltő és szennyeződésgyűjtő állomás:
Fogyasztás a robot takarítása közben: 1200W
Kapacitás: 30 alkalomnyi szennyeződés
Méretek: 34.8 x 39.6 x 49.9 cm
Súlya: 7.3 kg